Hvem er vi?

Udover Signe vil du kunne møde Laura, som er lærling og igang med at uddanne sig til guldsmed. Det er os du møder i butikken, når du skal bruge hjælp til at vælge en særlig gave, en unik forlovelsesring eller et par helt personlige vielsesringe.

Det er vigtigt for os at guide dig til det rigtige smykke, for ofte er der kun ét af hvert og det er en stor glæde for os, når det gives til en der vil nyde det i rigtig mange år. 

SIGNE ABRAHAMSON JEWELRY

..passion for det gode håndværk.. 

Bag det danske smykkebrand står Signe Abrahamson. Signe er uddannet guldsmed og sætter en ære i at udarbejde alle sine designs efter stolte danske håndværkstraditioner.

Signe startede sin smykkevirksomhed i eget navn i 2012 og året efter åbnede hun butik og værksted i hjertet af København. Efter 8 år på Valkendorfsgade faldt Signe for det fine lokale på Gothersgade 31, hvor værksted og butik nu ligger. I butikken kan smykkeuniverset nydes i flotte omgivelser og altid med dekorative blomster i vaserne.

Smykkerne er til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde og mand, der værdsætter eksklusive smykker skabt til at glæde i mange år.

Signe arbejder ud fra ting der inspirerer hende, det kan være fra en musikoplevelse, en rejse eller et flot gammelt smykke fra hendes farmors smykkeskrin. Når nye ideer opstår, er det vigtigt for Signe hurtigt, at sætte sig på sit værksted og få sine ideer udformet direkte i guldet. Smykker skal ses og mærkes.

LAURA-LÆRLING-SAJ
SIGNE-LAURA-BUTIK-SAJ

 

Det er også os som sidder på værkstedet i butikken. Os som saver, lodder, hamrer og banker. Vi håndlaver smykkerne præcis som vi kan lide dem og lige som du har ønsket netop dit smykke. 

Vi brænder for håndværket, de særlige smykker du får for livet og for at give dig en helt særlig oplevelse. 

 

Kom endelig ind og hils og lad dig inspirere.