SIGNE ABRAHAMSON JEWELRY

..passion for det gode håndværk.. 

Bag det danske smykkebrand står Signe Abrahamson. Signe er uddannet guldsmed og sætter en ære i at udarbejde alle sine designs efter stolte danske håndværkstraditioner.

Signe startede sin smykkevirksomhed i eget navn i 2012 og året efter åbnede hun butik og værksted i hjertet af København. I butikken kan smykkeuniverset nydes i flotte omgivelser og altid med dekorative blomster i vaserne.

Smykkerne er til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde og mand, der værdsætter eksklusive smykker skabt til at glæde i mange år.

Signe arbejder ud fra ting der inspirerer hende, det kan være fra en musikoplevelse, en rejse eller et flot gammelt smykke fra hendes farmors smykkeskrin. Når nye ideer opstår, er det vigtigt for Signe hurtigt, at sætte sig på sit værksted og få sine ideer udformet direkte i guldet. Smykker skal ses og mærkes.

Hvem er vi?

Udover Signe vil du kunne møde Michelle og Laura. De har stor passion for smykkefaget og engagement i butikken og sætter en stor ære i, at give den bedste oplevelse og guide dig igennem butikkens store udvalg af smykkemuligheder og materialevalg. Når Michelle og Laura ikke er i butikken, så er det fordi de begge er igang med kurser og uddannelser indenfor faget.

Kom endelig ind og hils på og lad dig inspirere.