forlovelsesring

Vi elsker, at hvert enkelt smykke bliver en uforglemmelig historie og minde, så snart det bliver båret. Ikke kun for nutiden, men også for fremtiden. Forlovelser er varme, særlige og vigtige livshændelser, som du vil huske forresten af livet -og måske særligt hver gang du nyder synet af din forlovelsesring. Det er derfor altid en stor ære for os, når vi bliver bedt om at være bag denne særlige ring.

Læs mere her

Vielsesringe

“Hver gang vi får lov at blive en del af et kommende brudepar´s store dag og vi i tæt samarbejde, får lov at lave vielsesringene, sætter vi en ære i, at ligge lige så stor kærlighed i produktionen af ringene, som de vil blive givet i på den store dag. Vi laver dem i høj kvalitet med med flotte og solide materialer, da vi ved, at god kvalitet betyder mange års glæde og varighed.”

Læs mere her

ONE OF A KIND

Hvert enkelt smykke, er et personligt og unikt smykke lavet i hånden. Nogle er dog lige en tand mere unikke, når vi håndplukker en helt særlig diamant eller perle, der kun findes et enkelt eksemplar af. Og hvem vil ikke gerne eje og føle sig helt helt særlig og unik.

Læs mere her

PERLER

Vi ELSKER perler og det, at alle perler er unikke, da de er skabt i havets store muslinger. De kan kaldes havets diamanter. Når vi håndplukker vores perler, gør vi det med stor passion og forhåbning for, at du oplever suget i maven når du ser en helt særlig perle. Vi er stolte over, at vi kun arbejder med de flotteste og den bedste kvalitet indenfor perler, som ovenikøbet oftest er bæredygtige perler. Dette er godt for miljøet, perlefarmene og ikke mindst alle disse unikke perler, der kan nydes i mange mange generationer.

Læs mere her

THE ribbon collection

Ribbon kollektionen opstod ved et tilfælde fra det snoede silkebånd, som forkommer nærmest legende og levende i udtrykket med de både bløde kurver og skarpe kanter. Det er en kollektion som er tidløs med sit klassiske udtryk udformet i guld og diamanter. En kollektion, hvor det også er muligt, at sætte dit eget præg på i samarbejde og vejledning af Signe.

Læs mere her

Barselsgaven

Glæd og overrask en nybagt mor eller far med et personligt smykke. Et smykke der bærer præg af den nye lykkelige tilføjelse til familien. Et smykke der resten af livet vil minde om en helt særlig og varm familiebegivenhed. Givetvis et smykke der vil gå i generationer.

Læs mere her