forlovelsesring

Vi elsker at give hvert enkelt smykke en uforglemmelig historie. Ikke kun for nutiden, men også for fremtiden. Forlovelser er meget specielle og vigtige livshændelser, som du vil huske hver gang du nyder synet af din ring. Derfor er det en stor ære for os hver gang vi bliver bedt om at være bag denne særlige ring..

Læs mere her

Vielsesringe

“Det er altid en stor ære for os at lave vielsesringe til et kommende bryllupspar. Vi laver dem altid i høj kvalitet med et godt håndværk. Vi ved, at god kvalitet betyder mange års glæde og varighed.”

Læs mere her

ONE OF A KIND

Hvert enkelt smykke, er et personligt og unikt smykke lavet i hånden. Det er særligt håndplukkede diamanter og perler til den unikke gave.

Læs mere her

PERLER

Vi elsker perler og at alle perler er forskellige. Vi bruger kun de bedste, flotteste og håndplukker hver en perle. Perler er ædelsten bestående af organisk, levende materiale, der som ordet ”levende” indikerer, også at kunne gå hen at blegne. 

Læs mere her

THE ribbon collection

Signe er blevet inspireret af de bløde kurver fra den snoede silketråd, som med sine skarpe kanter giver et levende og organisk udtryk.

Læs mere her

Barselsgaven

Glæd og overrask hende med et personligt smykke. Et smykke der bærer præg af den nye lykkelige tilføjelse til familien. 

Læs mere her