JULETID

 

Åbningstider i butikken – december

Søndag d.13       Lukket

d. 14/12 – d. 18/12     11:00-18:00

Lørdag d. 19/12         11:00-17:00

Søndag d. 20/12       11:00-16:00

Mandag d. 21/12        11:00-19:00

Tirsdag d.2 2/12       11:00-19:00

Onsdag d. 23/12       11:00-15:00      

   Juleaftensdag       Lukket

Mellem jul og nytår   Lukket

Vi åbner op igen i det nye år fra Fredag d. 8. Januar og bytter gaver mod fremvisning af kvittering til og medFredag d. 22. Januar 2021.

Jul på Gothersgade -forkæl med de helt små særlige pakker 

Besøg os i vores butik på Gothersgade i hele december måned til masser af gaveinspiration og et rigtig godt glas portvin. Julemandensværksted har været igang hele november og vi har nu både butik og webshop fyldt med små fristelser til julens forkælelser.  Butikken har udvidet åbningstider helt til d. 23.december.

Jul på webshoppen -vi tilbyder endda at levere pakkerne hjem til dig i varmen

I vores webshop er vi allerede godt igang med at sende fine pakker ud. Her kan du hele december både bestille de fineste unikasmykker samt lave en bestilling på netop den ring der står på ønskelisten i en bestemt ringstørrelse. Det kan du gøre lige når det passer dig bedst, for webshoppen er aldrig lukket.

Forelsker du dig i et smykke på webshoppen, som ikke er mærket “klar i butik” og som skal bruges som en julegave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gøre hvad vi kan, for at nå at få smykkerne produceret og pakket ind inden juleaften.

Vi sender julegaver med DAO, så der vil være en leveringstid på optil 6 dage. Husk derfor at tjekke åbningstiderne hos din valgte pakkeshop så du er sikker på, at du får bestilt din smykker og kan nå at få dem inden jul.

Som en juleservice leverer vi også selv ud med de små vigtige pakker lige til din egen dør. Med en radius på 4km fra butikkens adresse, cykler vi ud med de små pakker fra dag til dag. For at benytte dig af denne juleservice, skal du skrive det i en kommentar til os ved dit køb. Det koster det samme, det er bare meget hurtigere og så kan du blive hjemme i varmen. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker så ring til os på 21730018 eller skriv på shop@signeabrahamson.com.

Vi glæder os til at kunne ønske dig en glædelig jul.

Søg inspiration til dine julegaver her

Dag til dag cykel levering

På billedet ses det område hvor vi tilbyder at cykler ud med de små pakker fra dag til dag.